jojjossida

Alla inlägg under oktober 2011

Av johanna :) - 18 oktober 2011 16:38

Hanna Montizami är en dotter till en känd Hollywodd-fru som heter Maria Montizami och ja hon har typ fyra kids xD. Iallafall så har jag sätt på några videos från youtube speciellt på Hanna, Maria är svensk från början men nu bor hon i USA så Hanna pratar engelska i några videos som jag tänkte visa er nu.

(Älskar hennes hår).

Finns fler videos på youtbe men nu kan jag ej blogga mer för nu ska jag göra engelska med mormor så bye bye.



Av johanna :) - 17 oktober 2011 16:36

Hej hej på er allihopa   i dag är det en vanlig måndag som ofast är seg asså att man är trött typ. Nu så har jag gjort hem läxorna och chillad framför tven och nu tänkte jag svara på frågorna som bara 1 har ställt på frågestunden men ändå.

Fråga 1: Hur gammal är du? jag är 12 år född 1999 fyller 13 år 8 april.

Fråga 2: Vad är din bästa statistik? De är nog när mitt bästa fotbolls lag som jag spelar i vann en cup och fick guld pokalen (stavning).

Fråga 3: Går du på någon sport? Ja det gör jag håller på med dans och fotboll.

Fråga 4: Varför är det ingen som har frågat någon? Jaa det kan man undra (hahah xD) jag vet faktist inte ;o.

Det var nog alla frågor tror du får komentara du som ställde frågorna om det är nån jag misat . Ni får ha det så bra allihopa så ska jag väl ta rita lite (hahah jag typ älskar att göra det nu xD). Aja men det blir väll förhoppningsvis ett till inlägg i dag Bye bye så länge.

  Hade sånna flätor i somras som var i från Spanien.  

Av johanna :) - 15 oktober 2011 20:21

Som ni ser på rubriken så står det min dag och jag tänkte skriva vad jag har gjort och vad jag kommer göra .  Jag har ju somsagt städat rummet och jag blev väldigt nöjd speciellt på skrivbordet. Sen så ridade jag lite teckningar med mina turs pennor som jag köpte i Stockholm och jag kan skriva nåt inlägg och bäretta var jag gjorde/köpte. Sen efter jag ritat så kom Linnea och vi chilla mest (haha xD) också så gick vi och hyrde en film som vi ska kolla å klockan 21,00 för nu tittar jag på heltmagist på svt1. Filmen heter iallafall AOUAMARI och det står att den handlar om 3 bästisar som är tjejer och dem typ åker runt i världen och lite annat men det är svårt att säga vad den handlar om eftersom jag inte har sät den än ;). Men nu ska jag och Linnea ha en trevlig tjej kväll typ haha jarrå men ha det bäst!    

Av johanna :) - 15 oktober 2011 12:05

Hello där! <3 idag ska jag inte göra nåt speciellt tror jag ska iallafall städa rumet och typ damma brot smuts osv. Tänka också säga att jag inte har haft tid att lägga upp videos till bloggen och jag vet att jag typ alltid säger när jag ska göra en video att jag lägger upp den så sent! . Men det ska förhoppningsvis lösa sig om man kan lägga upp videos på nåt ställe (haha). Såg att Julia hade lagt upp video på nån hemsida som jag dock inte visste att det fanns haha xD men jag ska verkligen inte lovat nåt i fortsättningen för de blir bara konstigt med det hela + att jag kanske börjar göra mera videos när jag eller kanske får en egen kamera  . Aja mene det blir väl mera bilder och långa inlägg kanske nu den här blogg tiden. Bloggar kanske lite mer senare och då tänkte jag svara på fråga i frågestunden bye  

  Ny bild xD.  

Av johanna :) - 13 oktober 2011 18:28

Hello every body  jag har ju lovat er att jag ska lägga upp en video på bloggen men jag har en anledning varför det inte har blivit av ;).

I går var jag på fotbollsträning och sen efter det så gick jag hem till min kompis Linnea och fika för hon fyllde år. ÅHHE sen så spelade vi fotboll en stund ute (två nudd som det heter xD). I dag så har jag bakat kokos kakor och dem blev jätte goda och i går så bakade jag kladd kaka . Men har inte tid att lägga upp den nu för strax ska jag till en kompis. Iallafall så kommer videon förhoppningsvis upp i morgon eller i helgen nån gång men nu byter vi ämne för det börjar säkert bli lite långtråkigt att läsa xD. Tänkte köra lite dagens hiss/diss.


                  HISS

Jag hissar att min lins har kommit för den har varit på lagning.

Hissar också att jag kan köra två träning pass nu onsdagar fotbolls träning och torsdagar dans.

Jag hissar också att jag ska börja på fridtidsklubben så slipper man åka hem direkt efter skolan.

Ja som ni ser så hissar jag rätt så mycket men nu kommer iallafall


                   Diss

Jag dissar att den kalla vintern har nästan kommit och vinterjackan tar över.

Jag dissar också att jag måste ha kortare naglar när jag håller på med mina linser anars blir linsen typ förstörd.

Jag dissar också att vi har fått mera hem läxor.

Det var dagens hiss diss men hoppas ni blir ganska nöjda ändå ha det bäst jag måste dra till min kompis nu.

Av johanna :) - 11 oktober 2011 18:58

Som ni kanske ser på rubriken så ska jag kolla på fotbollsmatch snart på tv. I dag har jag gjort två videos och i går gjorde jag också två videos ;). Så jag orkar dock ine ladda över till datan nu men de får bli i morn i ställe om jag har tid . I dag så efter skolan var jag och Julia på fritidsklubben och vi gjorde inte så mycket tävla i tävlingar och så xD (haha tävla i tävlingar xD). Sen i dag hemma så har jag gjort engelska läxa Franska läxa och pysslat i hop en pressent till min kompis som fyller år i morgon  . Men nu ska jag umgås lite med pappa vi ska äta glass (gott). För att detta inlägg inte ska se så tråkigt ut så bjuder jag på en låt som jag själv tycker är bra.

 

Av johanna :) - 8 oktober 2011 19:37

Beyonce är en av mina idoler hon är jätte bra på att sjunga älskar hennes röst :).

Hon har en massa låtar på youtube som jag ofta lyssnar på fast på spotify. Den är är hennes bästa ballad tycker jag xD.

Har gjort två inlägg i dag:) men ses i morn tror jag om jag inte har något annat planerat. 

Av johanna :) - 8 oktober 2011 18:48

I dag så har jag tävlings dansat med Linnea och vi gick till final  och det gick dålingare i finalen för vi tappa bort stegen i slutet men anars gick de bra. Vi fick ingen midalj för de var bara tre pris utdelningar men kul att man kom till final iallafall ;). I kväll så ska jag umgås med familjen fast mamma ska bort på tjej träff typ så de blir bara brosan jag och my dad . Jag tänkte visa vad jag köpte i Stockholm i en video i morn för jag har inte hunit gjor en i dag för jag har bara inte orkat kan göra en i morn om jag orkar xD. Det var rätt så längesen jag såg en film så ska nog kanske ta och kolla på nån i kväll men ha de bäst bye  

Presentation


Hej välkommen till min blogg!
Jag heter Johanna och jag är 13 år.
Jag bloggar för det mesta om min vardag, mina intressen, bilder och smink bland annat.
Det skulle vara roligt om ni ville komentera eller ställa en fråga till mig så svarar jag direkt.

Fråga mig

34 besvarade frågor

Omröstning

Vad ska finnas mer av min blogg nu till våren?
 Videosar om vad för något? (tipsa gärna om det och tipsa gärna någon hemsida där jag kan lägga in vi
 Tränings tips?
 Bilder
 skönhetstips!
 Recept
 Det är bra som de är :)

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards