jojjossida

Alla inlägg under april 2011

Av johanna :) - 30 april 2011 15:31

I dag så har jag ju haft fotbolls cup. Och första martchen vi spelade den blev det 0-0 och andra med det 2-0 till oss=) och sissta var ju final och du vann vi med 2-0. Vi fick en guld pokal =D. Andra martchen var ganska länge 1-0 och sen när det var 2 minuter kvar då så skjöt jag en hörna och då en som heter Emelie gjorde målet då så det blev 2-0 nice vi äger. Iallafall i kväll kanske jag ska sova i tällt och nu har jag bara mjukisar och ett linne på mig så jag ska byta om till snygg kläder strax och sminka mig. Min vidio jag sa att jag skulle lägga ut här asså jag var ute hela dan i går så det blev aldrig. Men jag tror den kommer i dag men asså jag har gjort den men inte lagt ut den på datan ännu. Ha det bäst så länge hej då!

Av johanna :) - 29 april 2011 13:43

Hej på er alla läsare i dag iskolan läste några upp sin nyhetsläxa. Också hade vi ep läs lyssning eller vad det kallas sen minns ja inge mer. Iallafall så gjorde jag en vidio i går som en läsare önskat så den kommer komma upp här i nästa inlägg. Det var nog allt ha det bäst så länge.

Av johanna :) - 28 april 2011 20:33

Nu har jag tränat fotboll in för cupen på lördag. Jag gjorde även en vidio inan om mina finaste/fulast plagg så jag lägger du den i morn för mamma ska snart ge mig massage. Brukar ha ont i hälen när jag spelar fotboll så i bland får jag ont när jag springer. Ha en jätte bra kväll hej då!

Av johanna :) - 28 april 2011 14:44

Hej på er jag bloggade inget i går för jag bara hade ingen lust. Iallafall det var nån som hade frågat om jag kunnde göra en vidio där jag visar mina snyggaste och fulaste plagg. Det ska jag göra vi får se om det blir i dag eller i morgon eller på helgen. Fast jag har en fotbolls cup hela dagen på lördag + att det är sista april då och då kommer jag nog att smälla raketer. Aja men det är en som komenterar och frågar ganska ofta vad min brosa heter och jag ville bara också skriva att min familj    vill verken vara med på bild eller film så ni vet. Och i dag i skolan hade vi no so ep music och minns typ inge mer. Nu får ni ha det så bra så länge så får vi se hur vidion blir

kram!

Av johanna :) - 26 april 2011 19:09

Hej nu ska jag göra min engelska eller jag håller på med den just nu. Så den ska vara inlämnad tills i morgon. Jaa jag får väl hoppas att min vänner inte ska göra det dem brukar göra och de dem gör!!!!. För på dansen i dag viskade dem om massor av saker tillexemblev en sa Johanna varför skriver du så där på din blogg. Ja men då hann jag inte svara så jag tänkte ju säga att det dem gör mot mig är inte så roligt så det är mest därför. Aja vi skiter i detta en stund. Jag ska försöka göra mera vidiosar dem dagarna jag har tid då asså. Ha det bäst så länge!

Av johanna :) - 26 april 2011 14:56

I dag var jag i skolan det var okej men ha det bäst.

Av johanna :) - 25 april 2011 19:49

Hejsan alla bloggläsare i dag har jag varit med Julia =). Först så kom hon hem till mig och då solade vi och åt vinbärspaj och drack fanta (gott). Sen så spelade vi lite fotboll och sen satt vi vid daton sen åt hon lunch här. Efter det så cyklade vi hem till hon och hoppa på hennes stuts matta hon filmade även då så då kanske det kommer upp en vidio på hennes blogg. Sen åkte vi hem till mig och vi gjorde en liten smink vidio asså hon sminka mig och sedan gjorde jag en frisyr vidio på henne så jag kommer förhoppningsvis lägga upp den här. Efter det så åkte Julia hem och då gick jag ner och hade fotbolls träning. Men det var nog allt som jag har gjort i dag. Här är en bild på oss.  

Av johanna :) - 25 april 2011 11:44

Hej alla läsare snart ska jag vara med Julia vi ska väl hitta på nått skoj. Och i dag är det anandag påsk och i morn börjar skolan :(. Men men det ska väl bli ganska roligt iallafall. Jag fick en taskig komentar från en som skrev k bry och bg jag vet vad det betyder och vissa såna ord säger några i skolan det hände förr. Det kallas iallafall k bry kallas okej jag bryr mig inte bg betyder börja grina så jag vill inte ha nå mera såna komentarer förr alla andra skriver jätte snälla men apa98 skrev en taskig (fnis). Aja nu har jag kollat på Isa hon äger på dans och sång look.

Presentation


Hej välkommen till min blogg!
Jag heter Johanna och jag är 13 år.
Jag bloggar för det mesta om min vardag, mina intressen, bilder och smink bland annat.
Det skulle vara roligt om ni ville komentera eller ställa en fråga till mig så svarar jag direkt.

Fråga mig

34 besvarade frågor

Omröstning

Vad ska finnas mer av min blogg nu till våren?
 Videosar om vad för något? (tipsa gärna om det och tipsa gärna någon hemsida där jag kan lägga in vi
 Tränings tips?
 Bilder
 skönhetstips!
 Recept
 Det är bra som de är :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards